Heihei

Det er nyttårsaften og hva jeg gjør? Jeg sitter alene på rommet mitt og spiller tetris.. fint liv.

Neida, er ikke så mye å finne på nå uansett, har vært ute en tur med pappa i dag og sett litt på film og gleder meg til pinnekjøtt! plaene for i kveld er ikke stor. Blir bare en kosekveld med noen søte jenter. jeg har ikke noe  behov for å gjøre noe stort ut av nyttårsaften akkurat. Tror kanskje jeg sover hos Marie også, og siden vi ikke fikk sett den siste Harry potter filmen i går, så ble vi nok ikke ferdig med alle i 2011. Blir sikkert til at vi sitter å ser på den i natt eller noe. Jeg ser i hvert fall fram til en koselig kveld og håper alle andre koser seg! 

 


åå, stemningsbildee! Drittunge som jeg er da.. Ble desverre et gammelt i et siste innlegget i 2011, siden jeg er for lat til å ta bilder selv i dag..

 

//Hva er dine planer for kvelden?
Tok meg en tur på sartor hvor det er nattåpent sammen med Marius og Adrian, men vi ble ikke så lenge. Vi møtte iallefall på mange vi kjenner og gikk og så litt i butikker. jeg kjopte ikke noe til meg selv, bare en lue mamma ville jeg skulle kjøpe til henne. (Like greit fordi hun alltid stjeler mine..) Lars Vaular var også der og opptrådte og jeg digger fyren, han er seriøst helten, men når han sang live denne gangen var det veldig sugent. jeg har hørt han live flere ganger før, men nå var det veldig skuffende..

 
Anyhow, ser slik ut akkurat nå. Elsker webkamerabilder! Men det blir sikkert en tidlig kveld på meg nå siden jeg er dødstrøtt for en gang skyld og det blir jo en lang dag i morgen. Har ikke noe særlig med planer, men gleder meg til pinnekjøtt i hvert fall!

 

//Hva har du gjort i dag?
2011 har gått så fort! i morgen er siste dagen! Jeg har ikke gjort noe sånn skikkleig stort eller spesielt, men jeg har mange fine minner. Det er litt utrolig at vi går inn i 2012 nå, som visstnok skal være året verden går under. lol, jeg tror ikke det kommer til skje da. Men jeg har skrapt sammen noen minner og i 2011 har jeg..:

 

- Var på klassetur med gamle klassen til Geilo hvor det gikk i grandis, snø, ski, kosekvelder, energidrikk, snø bading, bowling, samhold i klassen, kiting, lite søvn og masse usunt. Det var ikke så fint vær den ene dagen så halve klassen(uheldigvis min gruppe) fikk ikke kite. Utrolig kjipt men det dro ikke humøret helt ned.

 

 

 

 

- Jeg har vært på Voss under ekstremsportveko med Thea hvor det gikk i is, cola, sol og sommer. Lysten på å hoppe i fallskjerm kom også fram.

 

 

 

- Jeg kjøpte meg mitt første speilrefleks kamera, Nikon d3100 som jeg er superfornøyd med.

 

- Vi samlet oss en gjeng og teltet. Det ble ikke et sekund med søvn, og grilling av pølser klokken 4 om natten funker fett. 

 

- Sommerferien kom og jeg var klar for 2 måneder med fri! Jeg var i Sverige og Oslo sammen med familien. Snop, sol, Jeg og min søster klarte å gå oss vill på et sted vi har vært flere ganger før, bading, is, pizza, innspilling av programmet sommeråpent, Shopping, Besøkt norsk og svensk slott, Tusenfryd (Herlig med høydeskrekk), Var på toppen av Holmenkollen, Besøkt mamma sin familie i Oslo, Aker Brygge og bare hatt en utrolig chill ferie.

  

- Jeg har vært på Hyttetur med verdens beste bestepus, Marie, hvor jeg smakte krabbe for første gang! Det var en fin uke sammen med bestejenten hvor vi hadde fint vær nesten hele tiden.

 

- Jeg har spilt mye volleyball og hatt fine dager sammen med venner i Alvøen. - Jeg har begynt på vgs. hvor jeg valgte medier og kommunikasjon. Dødsfet klasse, og skikkelig spennende linje. 

- Pga fotostudio på skolen har jeg hatt mange wierde moments i studio sammen med chicasene fra den nye klassen.

 

- Jeg har splittet meg fra de 5 beste jentene, for etter at vi alltid har gått i samme klasse, går vi nå på 4 forskjellige skoler. Ingeborg og jeg begynte på samme skole, samme linje, men ikke samme klasse. Heldigvis har vi klart å holde kontakten.

 

-Jeg har fått være med på Bergen Internasjonale Filmfestival med linjen, som resulterte i at jeg sovnet gjennom hele første filmen ? 1 min, og halve siste filmen. Waste of time egentlig..

- Jeg har hatt mange fine kosekvelder sammen med de aller beste vennene, og fått mange nye venner!
- Jeg og Marie har klart å se alle Harry Potter filmene (skal se den siste i kveld). Vi startet med den første rundt skolestart, så der har tatt sin tid grunnet at dagene ikke passer, men vi klarer å fullføre det før 2012!

 

//Hva syns du om bildene?

//Har du mange fine minner?

 
Var utrolig koselig å se jenten min igjen i dag. Det startet med at vi gikk på Mcen og så litt i butikker etterpå. Ingen av oss kjøpte noe, men vi fatn begge noen sko vi likte utrolig godt. Har ikke sett hun på flere måneder! Var fett å få møte henne før vi begynte å stå på ski i og med at hun er skibuddyen min. Vi har i hvert fall bestemt oss for at det blir masse ski denne sesongen. hver eneste helg det er muligheter! Nå skal jeg ha en chillekveld med meg selv med film og digg.

 


Er blitt helt hekta på chilinøtter i det siste, naaam! 

 

Se Vest - A norwegian skidocumentary from Se Vest on Vimeo.

 

Elsker denne! Har bare lyst til å stikke opp på fjellet med en gang jeg ser den!

 

//Hva er dine planer for kvelden?

//Har du sett den før?
Siden solen steiker på himmelen, og temperaturen i luften er så varn tar jeg turen inn til byn. Neida, det pøsregner, men jeg skal inn å møte en jeg ikke har sett på lenge. blir vel ikke så mye annet å se i butikker, snakke om alt som har skjedd i mellomtiden, og vi ender vel McDonalds til slutt. 
 //Skjorte - BikBok //Topp - Urban //Bukse - Cubus

 

Bombe at bildet ble uklart da

 

//Hva skal du i dag?

//Hva syns du om bildene?
 //weheartit.com

 
I det siste har jeg blitt utrolig glad i ringer, og jeg har kjøpt en del. Jeg har alltid bare lagt dem oppi en boks eller noe, men jeg tenkte jeg heller kunne henge dem på smykketreet mitt. jeg syns det ble veldig fint og da får jeg mer "oversikt" over hvilke ringer jeg selv har. Det blir også veldig fint til pynt på rommet da. 

 
Den sølvringen er absolutt min favorittring! Den er så fin, også passer den så bra til masse!

Var en tur til byn i dag også får å få byttet en julegave. bestevenninnen min hadde selvfølgelig kjøpt en skjorte til meg som jeg kjøpte til meg selv rett før jul. Kan i hvert fall si at hun har peiling på hva jeg vil ha, hehe! 

Byttet skjorten i denne genseren her. den er i velourstoff. elkser slike gensere, de er så deilig å ha på når det bare er chillekvleder hjemme!

 

//Hva syns du om bildene?

//Har du og byttet noen julegaver? 
 

Siden jeg nettopp har begynt å blogge igjen og det ikke er så mange av dere lesere som vet helt hvordan jeg er tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om det.  Jeg er en merkelig jente på 16 år fra Bergen som har mye energi i kroppen, er snill, utadvendt (men av og til sjenert rundt nye folk) og elsker cola. Jeg går på vgs på linjen medier og kommunikasjon. Jeg er veldig glad i å ta bilder selv om jeg ikke er så flink, men jeg blir jo delvis bedre etter hvert også liker jeg veldig godt å filme random. Hva jeg vil utdanne meg til har jeg ingen anelse om enda, men jeg er fullt og helt klar over at det blir noe innenfor media! Det er utrolig spennende å gå den linjen syns jeg i hvert fall.

 

 

Jeg er skikkelig glad i å stå på ski, så vært år da det første snøfallet kommer blir jeg utrolig giret. Jeg lengter etter å komme meg ut i bakkene, men det er nok ikke lenge til jeg får stått på ski. Jeg står både Twintip ski og langrenn, og jeg liker begge deler like godt, og står egentlig like mye på begge deler. Jeg liker veldig godt å gå på langrennsturer for meg selv, fordi da får jeg se naturen rundt meg, tenkt over ting som ikke er så lett å snakke om, og fred og ro uten noen som snakker ved siden av meg.

  På fritiden min, sitter jeg hjemme alene, inne på et rom, med lukket dør, under dynen min. Neida, på fritiden min koser jeg meg sammen med verdens beste venner, drar til byen, tar masse bilder og finner på kjekke ting. Jeg er veldig glad i å skrive. Skrive ned tankene mine og det jeg føler for. Jeg driver ikke med noe idrett eller noe, men har tanker om ting jeg vil starte med. Jeg liker også å være alene, så det blir ofte dager hvor jeg sitter hjemme og bare chiller med en film, god mat, serier, skriver, tar bilder og bare slapper fullt og helt av.

 

Jeg er veldig glad i mat. Junkfood og ikke junk funker fett. Jeg spiser ikke mye, men spiser heller ofte. Vennene mine mener jeg konstant er sulten eller spiser, men det er ikke sant(!!). Ellers er jeg veldig glad i sjokolade, farger og sko og jakker. Jeg er superglad i klær generelt men sko og jakker er det beste!

 

 

Nå er planen min å få ryddet rommet mitt skikkelig, siden jeg er en sånn rotejente som ikke klarer å holde noe ryddig i det hele tatt, men det skal endres på. nå skal alt ryddes, skuffer, skap, kassene under sengen, ALT. og jeg skal søren klare å holde det fint og ryddig også. 

 

//Hva syns du om bildene?

//Hva skal du i kveld? åå, jeg bare elsker weheartit.com! finner så utrolig mange inspirerende bilder! de over likte jeg utrolig godt. fant også bilde av mine egne ski, woopwoop, syyyykt kult! neida, men de er litt fete da. Samtidig som jeg er utrolig klar for å komme meg i bakken for å stå på ski, gleder jeg meg skikkelig til sommeren. bli brun, være ute hele tiden, lange koselige kvelder sammen med venner, og ha laaaaaang ferie! 

//Hva inspirerer deg?

//Hva syns du om bildene?
Har hatt en veldig fin julaften. god mat, masse gaver, julestemning og latter sammen med familien. Det var ikke noe spesielt jeg hadde sånn skikkelig lyst på, men jeg fikk utrolig mye fint. Klær, parfyme, sjokolade (YES), lommebok, øredobber, ring, væske, og sånne typiske jententing er noe av det jeg fått. Jeg ble i hvert fall veldig glad av at mamma ble skikkelig fornøyd med gaven hun fra meg. Det er en veldig fin gave i seg selv og se at andre liker det du gir dem.  Ellers fikk jeg IKKE mandelen i grøten i dag om noen lurte, heia for det!  akkurat nå sitte rjeg bare her og lurer på om jeg skal se Sex And The city eller sitte på en julefilm, om jeg ikke bare chiller og nerder tetrs battle på facebook eller noe. har ikke sjangs til å sovne nå uansett..

 


Dette er hvor jeg har vært nesten hele julaften, plantet i sofaen og sett på tv.  jeg tok selvfølgelig på meg fineren kler senere mot kvelden da.

Planen min var å båkne opp til slikt fint vintervær, men selvfølelig fikk jeg ikke viljen min. regn, haggel og vind var det som var utenfor vinduet våres. men skal ikke klage, satt jo inne hele dagen uansett.

 

//Har dere fått noe fint?

//fornøyd med årets jul?

 
hits