I dag (i går siden kl er over 00) har jeg vært med Synne. Vi poppet popcorn, fant sjokolade, brus og bestemte oss for å lage brownies. det endte opp med at den ble tatt ut av ovnen før den var ferdig men den smakte ok selvom. det ble litt kvalmendes etter et stykke da, men vi måtte jo smake på den. Vi så på filmen The boogeyman, som var tidenes teiteste film. Den var dårlig laget, for alt blodet så ikke ekte ut i det hele tatt! Det så mer ut som utvannet maling som var 30 ganger lysere enn normal farge på blodeller noe slikt. Det er i hvert fall ikke vits å bruke penger på en så dårlig film. Hva faen da? en busemann som skal komme å drepe deg? shit, det er skumle saker!

 

Ellers har jeg brukt kvelden min på å ommøblere på rommet mitt. Nå er det helt annerledes enn jeg hadde det. Jeg bruker å bli fort lei av slik det er så det pleier å bli til at jeg endrer på det 1 gang i måneden/annenhver måned. Jeg har i hvert fall aldri hatt det slik som dette før, og jeg blir vel til å endre det tilbake igjen om ikke så lenge.. 

 
Sykt fine webilder av oss fra en random skoledag som ikke har noe med denne dagen å gjøre.

 

//Hva har du gjort i dag?

Kategori: Blogg
Skrevet: 08.jan.2012, 00:30Kommentarer

08.jan.2012, kl.00:32
Malin

kan du legge ut bilder av rommet ditt? :D

08.jan.2012, kl.01:17

Sv: Vis jeg skal ha tragus, så kommer jeg til å ha dob :-)

Industrial har jeg vurdert sterkt! Har sinnsykt lyst på det, så vurderer å høre på hva prisen er på den, men den er ganske dyr, som jeg har hørt.

Utrolig koselig blogg :)

08.jan.2012, kl.02:10

Malin: Kanskje :)

08.jan.2012, kl.14:01

Har ikke gjort så mye :)

SV: Tusen takk for komentaren :)

08.jan.2012, kl.15:09

Næh, så søøte !♥


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits