Smatting. hvis noen sitter rundt meg  og smatter blir jeg rett og slett kvalm! Jeg skjønner faktisk ikke  hvorfor noen ikke klarer å lukke munnen sin når de spiser.. jeg mister helt matlysten av smatting!

 

Ingenting godt i kjøleskapet. Det er så irriterenes å gå innpå kjøkkenet for å finne noe å spise, og idet jeg åpner kjøleskapet er det heller ingenting godt der. det skjer altfor ofte! 

 

Playere. Jeg forstår ikke hvorfor gutter velger å leke med følelsene til jenter bare for å se de såret etterpå! jeg syns rett og slett det blir barnslig å skulle gå rundt å prøve seg på alle jenter, ta i mot alt dem får og stå igjen med å såre dem. VOKS OPP!

 

Å ikke ha penger. Hater, hater, haater å ikke ha penger! jeg  finner alltid noe drit jeg kunne ha brukt dem på, mne jeg har jo selvfølgelig brukt dem opp på annet drit!

 

Baksnakking. Jenter, voks opp. HVA er tingen med å fortelle alt du har imot en person til en helt annen en den det gjelder? det er bare et bevis på at en ikke har guts nok til å ta imot det en kanskje får slengt tilbake. kan vel holde det for seg selv da!

 

Avbrytelser når noen snakker. Jeg gjør det gjerne selv, men blir grenseløst irritert hvis noen avbryter meg når jeg er midt i å fortelle noe!

 

Glemte solbriller. Det er altfor typisk meg å ikke ha med meg solbriller de dagene solen er på det sterkeste. om jeg har dem med, klarer jeg ofte å glemme å ta de med hjem igjen.. utrolig irriterenes!

 

Stygt vær om sommeren. Okei, vi får 2 måneder fri fra skolen og det er ment å være fint vær, sol og sommer, men hva får vi? REGN! jeg syns virkelig Bergen er på sitt fineste en varm sommerdag, men vi har det altfor sjeldent!

 

Ingen riktig størrelse. Når jeg er i butikken og finner meg et klessplagg eller noen sko jeg blir helt forelsket i, også har de SELVFØLGELIG ikke min størrelse..

 

Rykter. Hvem gidder virkelig å sette ut falske rykter om andre? hva godt får de selv ut av det? det er så irriterenes at i dagens samfunn er det så ufattelig mye rykter.

 //Hva misliker du?

//Har du noe til felles med meg?

Kategori: Blogg
Skrevet: 03.jan.2012, 23:08Kommentarer

03.jan.2012, kl.23:10
Ekstremt annonym

Unnskyld for at jeg smattet med tyggisen idag altså.... det var med vilje! :/

03.jan.2012, kl.23:14
Thea

Såå enig med smattingen og det med penger!

03.jan.2012, kl.23:33

mye til felles ja ;)

du er flink å skrive :-)

takk for kommentar + annnbefalingen forresten! :-)

04.jan.2012, kl.08:55

Enig i stort sett alt du sier! Kjempe fin blogg :)

04.jan.2012, kl.14:26

Fiiiin blogg=)

04.jan.2012, kl.16:03
Rannveig!

veldig enig i myyyye her!

04.jan.2012, kl.18:24

smatting er heelt seriøst det verste jeg er vitne til!


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits