Heihei!

Jeg hadde verken bilde fra nyttårsaften eller noe spesielt å blogge om i går, så valgte å spare dere for et crappy innlegg. Meg og Marie så forresten siste Harry Potter filmen. Det er litt trist at vi nå har sett alle og at det aldri blir flere. de er så ufattelig spennende! Det var nesten like før vi ikke så den fordi vi måtte bare ha en igjen, men alikavel måtte vi jo få med oss den siste. jeg kan i hvert fall si jeg elsket den! Er kanskje litt seint ute med å se den men who cares.

 

Jeg har nesten ikke sovet i natt, så jeg er ikke helt bra i formen i dag. Svimmel og ingen matlyst er flott det! Jeg sovnet vel skikkelig i 7tiden i dag tidlig og sov da frem til 1. jeg våknet litt innimellom men klarte fint å sovne igjen. jeg bestemte meg i hvert fall å lage sjokolademuffins da jeg våknet. Det er så godt, og jeg lager de beste! neida, joda.

 

 

Har ingen planer for dagen, så får nesten se hva jeg finner på. tror kanskje jeg må rydde rommet litt.. det er så mye bedre å være her når det er ryddet, selvom det er kjedelig å rydde. tror nesten jeg må det. hmm

 

 

 

Kategori: Blogg
Skrevet: 02.jan.2012, 14:53Kommentarer

02.jan.2012, kl.15:02
livø

Gleder meg til å spise de!! :D

02.jan.2012, kl.15:20
Marie

fine muffins

02.jan.2012, kl.17:45

Nam! Så godt ut!


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits