2011 har gått så fort! i morgen er siste dagen! Jeg har ikke gjort noe sånn skikkleig stort eller spesielt, men jeg har mange fine minner. Det er litt utrolig at vi går inn i 2012 nå, som visstnok skal være året verden går under. lol, jeg tror ikke det kommer til skje da. Men jeg har skrapt sammen noen minner og i 2011 har jeg..:

 

- Var på klassetur med gamle klassen til Geilo hvor det gikk i grandis, snø, ski, kosekvelder, energidrikk, snø bading, bowling, samhold i klassen, kiting, lite søvn og masse usunt. Det var ikke så fint vær den ene dagen så halve klassen(uheldigvis min gruppe) fikk ikke kite. Utrolig kjipt men det dro ikke humøret helt ned.

 

 

 

 

- Jeg har vært på Voss under ekstremsportveko med Thea hvor det gikk i is, cola, sol og sommer. Lysten på å hoppe i fallskjerm kom også fram.

 

 

 

- Jeg kjøpte meg mitt første speilrefleks kamera, Nikon d3100 som jeg er superfornøyd med.

 

- Vi samlet oss en gjeng og teltet. Det ble ikke et sekund med søvn, og grilling av pølser klokken 4 om natten funker fett. 

 

- Sommerferien kom og jeg var klar for 2 måneder med fri! Jeg var i Sverige og Oslo sammen med familien. Snop, sol, Jeg og min søster klarte å gå oss vill på et sted vi har vært flere ganger før, bading, is, pizza, innspilling av programmet sommeråpent, Shopping, Besøkt norsk og svensk slott, Tusenfryd (Herlig med høydeskrekk), Var på toppen av Holmenkollen, Besøkt mamma sin familie i Oslo, Aker Brygge og bare hatt en utrolig chill ferie.

 



 

- Jeg har vært på Hyttetur med verdens beste bestepus, Marie, hvor jeg smakte krabbe for første gang! Det var en fin uke sammen med bestejenten hvor vi hadde fint vær nesten hele tiden.

 

- Jeg har spilt mye volleyball og hatt fine dager sammen med venner i Alvøen. 



- Jeg har begynt på vgs. hvor jeg valgte medier og kommunikasjon. Dødsfet klasse, og skikkelig spennende linje. 

- Pga fotostudio på skolen har jeg hatt mange wierde moments i studio sammen med chicasene fra den nye klassen.

 

- Jeg har splittet meg fra de 5 beste jentene, for etter at vi alltid har gått i samme klasse, går vi nå på 4 forskjellige skoler. Ingeborg og jeg begynte på samme skole, samme linje, men ikke samme klasse. Heldigvis har vi klart å holde kontakten.

 

-Jeg har fått være med på Bergen Internasjonale Filmfestival med linjen, som resulterte i at jeg sovnet gjennom hele første filmen ? 1 min, og halve siste filmen. Waste of time egentlig..

- Jeg har hatt mange fine kosekvelder sammen med de aller beste vennene, og fått mange nye venner!




- Jeg og Marie har klart å se alle Harry Potter filmene (skal se den siste i kveld). Vi startet med den første rundt skolestart, så der har tatt sin tid grunnet at dagene ikke passer, men vi klarer å fullføre det før 2012!

 

//Hva syns du om bildene?

//Har du mange fine minner?





 

Kategori: Blogg
Skrevet: 30.des.2011, 15:38



Kommentarer

30.des.2011, kl.15:48
Ekstremtannonym

Fine bilder, du har et fint liv må jeg si!! ka er det du klager over at du ikke har et liv etter då?

30.des.2011, kl.17:02

Ekstremtannonym:hehe eg har jo ikkje et liv. og kem som klager skal no ikkje du snakke om :)))

30.des.2011, kl.17:52

sv; Jeg har lagt ut litt av sangene jeg hører på fortiden. hvis du ser litt tilbake i kategorien everyday ! :)

30.des.2011, kl.18:33

åhh, så kosligee bilder :)

30.des.2011, kl.23:18

Åååh, hørtes koselig ut :)

04.jan.2012, kl.19:13

Hvilket redigeringsprogram har du brukt her?:-)

Kjempefine bilder!


Legg igjen en hilsen



Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no




hits