Siden jeg nettopp har begynt å blogge igjen og det ikke er så mange av dere lesere som vet helt hvordan jeg er tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om det.  Jeg er en merkelig jente på 16 år fra Bergen som har mye energi i kroppen, er snill, utadvendt (men av og til sjenert rundt nye folk) og elsker cola. Jeg går på vgs på linjen medier og kommunikasjon. Jeg er veldig glad i å ta bilder selv om jeg ikke er så flink, men jeg blir jo delvis bedre etter hvert også liker jeg veldig godt å filme random. Hva jeg vil utdanne meg til har jeg ingen anelse om enda, men jeg er fullt og helt klar over at det blir noe innenfor media! Det er utrolig spennende å gå den linjen syns jeg i hvert fall.

 

 

Jeg er skikkelig glad i å stå på ski, så vært år da det første snøfallet kommer blir jeg utrolig giret. Jeg lengter etter å komme meg ut i bakkene, men det er nok ikke lenge til jeg får stått på ski. Jeg står både Twintip ski og langrenn, og jeg liker begge deler like godt, og står egentlig like mye på begge deler. Jeg liker veldig godt å gå på langrennsturer for meg selv, fordi da får jeg se naturen rundt meg, tenkt over ting som ikke er så lett å snakke om, og fred og ro uten noen som snakker ved siden av meg.

  På fritiden min, sitter jeg hjemme alene, inne på et rom, med lukket dør, under dynen min. Neida, på fritiden min koser jeg meg sammen med verdens beste venner, drar til byen, tar masse bilder og finner på kjekke ting. Jeg er veldig glad i å skrive. Skrive ned tankene mine og det jeg føler for. Jeg driver ikke med noe idrett eller noe, men har tanker om ting jeg vil starte med. Jeg liker også å være alene, så det blir ofte dager hvor jeg sitter hjemme og bare chiller med en film, god mat, serier, skriver, tar bilder og bare slapper fullt og helt av.

 

Jeg er veldig glad i mat. Junkfood og ikke junk funker fett. Jeg spiser ikke mye, men spiser heller ofte. Vennene mine mener jeg konstant er sulten eller spiser, men det er ikke sant(!!). Ellers er jeg veldig glad i sjokolade, farger og sko og jakker. Jeg er superglad i klær generelt men sko og jakker er det beste!

 

 

Nå er planen min å få ryddet rommet mitt skikkelig, siden jeg er en sånn rotejente som ikke klarer å holde noe ryddig i det hele tatt, men det skal endres på. nå skal alt ryddes, skuffer, skap, kassene under sengen, ALT. og jeg skal søren klare å holde det fint og ryddig også. 

 

//Hva syns du om bildene?

//Hva skal du i kveld? 

Kategori: Blogg
Skrevet: 26.des.2011, 18:40Kommentarer

26.des.2011, kl.18:49
livø

Omg! jeg er på bloggen din!! på ett lite bildehelt nederst! wee!

27.des.2011, kl.00:40

Sv; Hei! Tusentakk for det første! Blir kjempe glad når jeg får sånne komentarer! Jeg har ikke gått på noen fotokurs, nei. Kameraet jeg bruker heter "Nikon D40", og objektivet husker jeg ikke navnet på akkuratt nå. :-)

Kjempe fin blogg du har btw! Nå har du fått deg en ny leser ;-) <3

27.des.2011, kl.01:15

Jeg er også veldig glad i bilder! Har lyst til og gå MK, men bor på bondelandet og skolen vi har her NÆRME har ikke den muligheten. Og jeg vil ikke ta buss en time for og komme på skolen hver dag. B menneske her! Men skolen ved meg har en av Norges beste Idrettlinje, så det blir nok det jeg blir gående på!

Fin blogg btw! (:

27.des.2011, kl.16:23

sv; takk for kommentaren! jeg har ett Canon Coolpix s3100 :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits