Har hatt en veldig fin julaften. god mat, masse gaver, julestemning og latter sammen med familien. Det var ikke noe spesielt jeg hadde sånn skikkelig lyst på, men jeg fikk utrolig mye fint. Klær, parfyme, sjokolade (YES), lommebok, øredobber, ring, væske, og sånne typiske jententing er noe av det jeg fått. Jeg ble i hvert fall veldig glad av at mamma ble skikkelig fornøyd med gaven hun fra meg. Det er en veldig fin gave i seg selv og se at andre liker det du gir dem.  Ellers fikk jeg IKKE mandelen i grøten i dag om noen lurte, heia for det!  akkurat nå sitte rjeg bare her og lurer på om jeg skal se Sex And The city eller sitte på en julefilm, om jeg ikke bare chiller og nerder tetrs battle på facebook eller noe. har ikke sjangs til å sovne nå uansett..

 


Dette er hvor jeg har vært nesten hele julaften, plantet i sofaen og sett på tv.  jeg tok selvfølgelig på meg fineren kler senere mot kvelden da.

Planen min var å båkne opp til slikt fint vintervær, men selvfølelig fikk jeg ikke viljen min. regn, haggel og vind var det som var utenfor vinduet våres. men skal ikke klage, satt jo inne hele dagen uansett.

 

//Har dere fått noe fint?

//fornøyd med årets jul?

 

Kategori: Blogg
Skrevet: 25.des.2011, 00:42Kommentarer

25.des.2011, kl.00:49
Ekstremt annonym

HAH! mega taper; jeg fikk mandelen din sucker!!!!!!!!!!!

men kjempe fin blogg pus <3 jeg fikk sokker som vanlig, elsket de <3 så er ganske så fonøyd med denne julen!

25.des.2011, kl.00:57
Marie

all my fishes on the floor

25.des.2011, kl.13:52
anonymus

Kan ikke du lage et innlegg med alle tingene du fikk til jul? Hilsen din største blogg fan <3


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits